AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli sargılı görmek

Kahve falında eli sargılı görmek

Kahve falında eli sargılı görmek her daim Allah yolunda olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kadim dostlar edineceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında eli sargılı gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında eli sargılı görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini sargılı görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında sargılı el görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin elini sargılı görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri sargılı görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sargılı görmek rakiplerin geride bırakılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir