AnaSayfa / Genel / Kahve falında sargılı görmek

Kahve falında sargılı görmek

Kahve falında sargılı görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hayatının daha kolay olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sargılı gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında bacağını sargılı görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, garanti olacak makama oturacağına işaret eder.

Kahve falında sargılı kol görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sargılı insan görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu sargılı görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli sargılı görmek yeni bir ev alınacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnu sargılı görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek kötü durumlara düşürüleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı sargılı görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir