AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı seçmek

Kahve falında kapı seçmek

Kahve falında kapı seçmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, heveslerinin de azalacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı seçmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kapı seçmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında taş seçmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erik seçmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında pantolon seçmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, dolandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık seçmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında armut seçmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, ün ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan elbisesi seçmek kıdem atlayacağına, dara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir