AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin seçmek

Kahve falında zeytin seçmek

Kahve falında zeytin seçmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında zeytin seçmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında zeytin seçmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpe seçmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzük seçmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına işaret eder.

Kahve falında yol seçmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok iyi işler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık seçmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gömlek seçmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük seçmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta seçmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir