AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini şarap içerken görmek

Kahve falında kendini şarap içerken görmek

Kahve falında kendini şarap içerken görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kendini şarap içerken gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin şarap içtiğini görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına inanılır.

Kahve falında şarap içmemek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında kendini şarap içerken görmek kısmetsizlik yaşayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Kahve falında şarap içildiğini görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içen birini görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı şarap içtiğini görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir