AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içip pişman olmak

Kahve falında şarap içip pişman olmak

Kahve falında şarap içip pişman olmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çok kötü günler geçireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içip pişman olmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında şarap içip pişman olmak zor günler geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bira içip pişman olmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında içki içip pişman olduğunu görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında içki içip pişman olmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içip pişman olmak eşlerin boşanacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının şarap içtiğini görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının şarap içtiğini görmek fikirlerinin can bulacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir