AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarap görüp içmemek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında şarap içen birini görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında şarap içildiğini görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında şarap içmemek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin şarap içtiğini görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içip pişman olmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir