AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe şarap içmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bilmeden şarap içmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinin darlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kadehle şarap içmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında kana kana şarap içmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir