AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konu, karar veya macera hakkında tereddütleriniz varsa konuyu zorlamanın bir manası olmayabilir.

Kahve falında tatlı şarap içtiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tatlı şarap içmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı şarap içmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulur.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek parasal kaygılardan kurtulacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini şarap içerken görmek büyük maddi kayıp verileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının şarap içtiğini görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında şarap içeni görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir