AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye yuvarlanmak

Kahve falında dereye yuvarlanmak

Kahve falında dereye yuvarlanmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında dereye yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dereye yuvarlanmak çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında çimende yuvarlanmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize yuvarlanmak üzücü haberler alacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işarettir.

Kahve falında karlarda yuvarlanmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuştan yuvarlanmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında araba yuvarlandığını görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin yuvarlandığını görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kazancın katbekat artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir