AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürek kazma görmek

Kahve falında kürek kazma görmek

Kahve falında kürek kazma görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, huzur içinde yatacağına inanılır.

Kahve falında kürek kazma gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskılar artıyor olabilir.

Kahve falında kürek kazma görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında kürek görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ekmek küreği görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kayık küreği görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine inanılır.

Kahve falında tahta kürek görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kürekle kömür atmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kürek görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir