AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük sapı görmek

Kahve falında gözlük sapı görmek

Kahve falında gözlük sapı görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, çok zengin olacağına, bedeninin şifa bulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük sapı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında gözlük sapı görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulur.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Kahve falında bugday sapı görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında bataklığa saplanmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sap yakmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, gelirinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında üzüm sapı görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir