AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepeye çıkmak

Kahve falında bir tepeye çıkmak

Kahve falında bir tepeye çıkmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Kahve falında direğin tepesine çıkmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında en tepeye çıkmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir tepeye çıkmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak yüksek mevkilere getirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında inşaatın tepesine çıkmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak rızkının kesileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ tepe çıkmak gururlandıracak işler yapacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir