AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden yukarı çıkmak

Kahve falında tepeden yukarı çıkmak

Kahve falında tepeden yukarı çıkmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, malların çoğalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, farklı kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında tepeden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Kahve falında tepeden yukarı çıkmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yokus yukarı çıkmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak kendisine olan güveninin azalacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, içsel güvensizliklerinize delalet etmektedir.

Kahve falında dik yukarı çıkmak evlatlarının hayrını göreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yukarı doğru çıkmak gelirinden yana memnun olacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Kahve falında yukarıya çıkmak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir