AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık almak

Kahve falında sandık almak

Kahve falında sandık almak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayallerin yarıda kalacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında sandık almak gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında başkasının sandığını açmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Kahve falında ahşap sandık görmek kişinin şifaya kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık sandık görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük maddi kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sandık görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında sandıkta yılan görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında meyve sandığı görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, makamının sürekli yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında hazine sandığı görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir