AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandıkta para bulmak

Kahve falında sandıkta para bulmak

Kahve falında sandıkta para bulmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, başarıya giden yollarını açacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandıkta para bulmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Kahve falında sandıkta para bulmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandık bulmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, aniden evlilik kararı alacağına delalettir.

Kahve falında sandıkta altın bulmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında sandıkla altın bulmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında hazine sandığı bulmak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında sandıkta para görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında sandık dolusu para görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir