AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık bulmak

Kahve falında sandık bulmak

Kahve falında sandık bulmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yatırımların heba olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında sandık bulmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak çok büyük üzüntüler duyacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hazine sandığı bulmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında sandık bulmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında sandıkta para bulmak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Kahve falında sandıkla altın bulmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sandıkta altın bulmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kişinin içinin daralacağına işarettir.

Kahve falında kara sandık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sandıkta elma görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir