AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sandık görmek

Kahve falında kırmızı sandık görmek

Kahve falında kırmızı sandık görmek iş kaybı yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı sandık gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı sandık görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandık kilitlemek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandığın içinde altın görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandık bulmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandık kaldırmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalettir.

Kahve falında büyük sandık görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir