AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap sandık görmek

Kahve falında ahşap sandık görmek

Kahve falında ahşap sandık görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, müşterilerinin çoğalacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap sandık gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Kahve falında ahşap sandık görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ahşap pencere görmek vefalı bir insan olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ahşap ev görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında ahşap beşik görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Kahve falında ahşap çerçeve görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalettir.

Kahve falında ahşap konak görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işaret eder.

Kahve falında ahşap kapı görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap biblo görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir