AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerli sandalye görmek

Kahve falında tekerli sandalye görmek

Kahve falında tekerli sandalye görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, devlete hizmet etmeye, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerli sandalye gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanmayı beklemekten vazgeçip, sizin için en önemli hedefinizi başarmaya odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında tekerli sandalye görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret eder.

Kahve falında teker şişirmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında tekersiz araba görmek iyileşeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine inanılır.

Kahve falında araba tekeri değiştirmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerin patladığını görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teker görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında teker sökmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir