AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik sandalye görmek

Kahve falında plastik sandalye görmek

Kahve falında plastik sandalye görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, saygın biri haline geleceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında plastik sandalye gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Kahve falında plastik sandalye görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, çok büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz plastik sandalye görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında plastik boya görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında plastik kutu görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulur.

Kahve falında plastik bardak görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik meyve görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında plastik şişede su görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında plastik bıçak görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir