AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, gelirinin daimi olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturan birini görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini tekerlekli sandalyede görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede birini görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin tekerlekli sandalyede görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir