AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, endişelerini silip atacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ekmeğine leke süreceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hanesine güneş doğacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede birini görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boş tekerlekli sandalye görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir