AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçıyla sarılmak

Kahve falında sanatçıyla sarılmak

Kahve falında sanatçıyla sarılmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, mevkie edineceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sanatçıyla sarılmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında sanatçı sarılmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sanatçıyla sarılmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sanatçıya sarılmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sanatçı öpmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir sanatçı görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir