AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sanatçıya sarılmak

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında sanatçı sarılmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak patlama noktasına geleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında sanatçıyla sarılmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında sanatçıya sarılmak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak her zaman haklının yanında olacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara yorulur.

Kahve falında sanatçıyla dans etmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü sanatçı görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir