AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, moralinin yükseleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir sanatçının öldüğünü görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok ünlü sanatçı görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sorunlarını gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü sanatçıları görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçı görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla öpüşmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir