AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçıya sarılmak

Kahve falında sanatçıya sarılmak

Kahve falında sanatçıya sarılmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ticaretin önünün açılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sanatçıya sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı verilmiş sözlerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında sanatçı sarılmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla sarılmak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıya sarılmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sanatçıyla öpüşmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş sanatçı görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir