AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, yeni mekânlara gireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla sarılmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında sanatçı sarılmak kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıya sarılmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en sevdiği sanatçıyı görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Kahve falında çok sevdiğin bir sanatçıyı görmek yıpranacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir