AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçı öpmek

Kahve falında sanatçı öpmek

Kahve falında sanatçı öpmek ölümcül hastalıklara işaret, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sanatçı öpmek gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında sanatçı öpmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sanatçının elini öpmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyı öpmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sanatçı eli öpmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek her şeyin sarpa saracağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanınmış bir sanatçı görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü kadın sanatçı görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir sanatçıyı görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir