AnaSayfa / Genel / Kahve falında sanatçı sarılmak

Kahve falında sanatçı sarılmak

Kahve falında sanatçı sarılmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, kazancını iki kat arttıracağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında sanatçı sarılmak gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında sanatçıya sarılmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Kahve falında bir sanatçıya sarılmak canının sağ olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sanatçı sarılmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında sanatçıyla sarılmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir sanatçıya sarılmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği sanatçıya sarılmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla şarkı söylemek eşler arasına kara kedi gireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü erkek sanatçı görmek aradığı çareleri bulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir