AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sanatçıyla öpüşmek

Kahve falında bir sanatçıyla öpüşmek

Kahve falında bir sanatçıyla öpüşmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, satışların düşeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sanatçıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında sanat cı görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza inanılır.

Kahve falında kendini sanatçı olarak görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kadın sanatçı görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Kahve falında sanatçıyla nişanlanmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında sanatçılar görmek başarıdan başarıya koşacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında hayranı olduğun sanatçıyı görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Kahve falında bir sanatçıyı görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında sanatçı öpmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir