AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sanatçıyı öpmek

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Kahve falında sanatçı eli öpmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında sanatçı öpmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, her konuda gelişme gösterileceğine işarettir.

Kahve falında bir sanatçıyı öpmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında sanatçının elini öpmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sevinçli haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyı öpmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü ses sanatçısı görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı sanatçı görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir