AnaSayfa / Genel / Kahve falında şampanya patlattığını görmek

Kahve falında şampanya patlattığını görmek

Kahve falında şampanya patlattığını görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, elindekileri de yitireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında şampanya patlattığını gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Kahve falında şampanya patlattığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında şampanya içmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz şampanya içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şampanya şişesi görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında patlayan mısır görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geminin patlamasını görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında evin patlamasını görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş patlaması görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir