AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş patlaması görmek

Kahve falında güneş patlaması görmek

Kahve falında güneş patlaması görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş patlaması gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında güneş patlaması görmek işlerinin iyi gideceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşin patlamasını görmek herkesin şaşırtılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış lastik görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yüzlerin asılacağına işarettir.

Kahve falında uçağın patlamasını görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında sivilceyi patlatmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında patlayarak ölmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek kinin ve nefretin son bulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir