AnaSayfa / Genel / Kahve falında şampanya şişesi görmek

Kahve falında şampanya şişesi görmek

Kahve falında şampanya şişesi görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, başarılarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında şampanya şişesi gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında şampanya şişesi görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, işlerini düzene sokacağına tabir olunur.

Kahve falında şampanya patlattığını görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şampanya içmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şampanya içmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında su şişesi taşımak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde bira şişesi görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında içi dolu şişe görmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap şişeleri görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir