AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlayan mısır görmek

Kahve falında patlayan mısır görmek

Kahve falında patlayan mısır görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlayan mısır gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Kahve falında patlamış mısır yapmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır görmek sıkıntıdan kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patlayan mısır görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamamış mısır görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mısır patlatmak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yemek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında patlatılmış mısır görmek içinin huzurla dolacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir