AnaSayfa / Genel / Kahve falında şampanya içmek

Kahve falında şampanya içmek

Kahve falında şampanya içmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, ticarette şansının düşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, ferah bir döneme girileceğine, bedeninin de iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şampanya içmek gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında şampanya içmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz şampanya içmek kişinin içinin daralacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında şampanya şişesi görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, hatalarını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında şampanya patlattığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında balık çorbası içmek yeterli kimse haline geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardakta süt içmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına tabir olunur.

Kahve falında sirkeli su içmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında mide ilacı içmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir