AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin patlamasını görmek

Kahve falında geminin patlamasını görmek

Kahve falında geminin patlamasını görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çok dikkat çekeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında geminin patlamasını gördüyseniz:

  • Ağırbaşlı olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir.

Kahve falında geminin patlamasını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında patlamış top görmek yanlış kişilere denk geleceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında güneşin patlamasını görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalettir.

Kahve falında mısır patlaması görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlamış su görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında lağım patlamış görmek günahların da affolacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı patlatmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlayan araba görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir