AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta süt içmek

Kahve falında bardakta süt içmek

Kahve falında bardakta süt içmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ün salacağına işarettir.

Kahve falında bardakta süt içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir.

Kahve falında bir bardak süt içmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardaktan süt içmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında bardakla süt içmek gidilecek yönün belirleneceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Kahve falında bardakta süt içmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir bardak süt vermek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Kahve falında cam bardakta süt görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bardakta süt görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt dolu bardak görmek sorunlarını unutacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir