AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide ilacı içmek

Kahve falında mide ilacı içmek

Kahve falında mide ilacı içmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, keyfinin olmayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mide ilacı içmek gördüyseniz:

  • Daha olumlu olmalısınız.

Kahve falında mide ilacı içmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mide görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mideden ameliyat olmak şaşkın olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında mide bulantısı kusmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında mide bulantısı çekmek umduklarını bulamayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında mideden ip çıkarmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir