AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş şamdan görmek

Kahve falında gümüş şamdan görmek

Kahve falında gümüş şamdan görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, hayatının da zorlaşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş şamdan gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Kahve falında gümüş şamdan görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mum ve şamdan görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şamdan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında şamdanlık görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi şamdan görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında şamdan almak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında şamdanda mum görmek dualarının karşılığını alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş heykel görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir