AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şamdan görmek

Kahve falında mavi şamdan görmek

Kahve falında mavi şamdan görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında mavi şamdan gördüyseniz:

  • İşiniz ilgilendiren veya işinizi kolaylaştıran tekliflere olumlu bakmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mavi şamdan görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş şamdan görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında şamdan görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şamdanlık görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında şamdan almak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şamdanda mum görmek bir hastalığa maruz kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında mum ve şamdan görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına yorulur.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir