AnaSayfa / Genel / Kahve falında şamdanlık görmek

Kahve falında şamdanlık görmek

Kahve falında şamdanlık görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yenilenme yaşayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şamdanlık gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Kahve falında şamdanlık görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında gümüş şamdan görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şamdan almak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi şamdan görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şamdanda mum görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında şamdan görmek onların yaralarına merhem olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında mum ve şamdan görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir