AnaSayfa / Genel / Kahve falında şamdan almak

Kahve falında şamdan almak

Kahve falında şamdan almak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, elinin de bollaşacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, işinde en iyisi olacağına, kafasının rahatlayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şamdan almak gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında şamdanlık görmek ekmeğinin de artacağına, parasını ve işini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında şamdanda mum görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında şamdan görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Kahve falında mum ve şamdan görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, aksiliklerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi şamdan görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş şamdan görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında şamdan almak şansının bir türlü dönmeyeceğine, onlara hayrının dokunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir