AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini samanlıkta görmek

Kahve falında kendini samanlıkta görmek

Kahve falında kendini samanlıkta görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ekmeğine leke süreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini samanlıkta gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında nohut samanı görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde saman görmek hayatının iyileşeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında samanların yandığını görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine inanılır.

Kahve falında samanyolunu görmek hem çok mutlu olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında boş samanlık görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında samanlı çamur görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı saman görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saman yüklü kamyon görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir