AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında saman taşımak

Kahve falında sırtında saman taşımak

Kahve falında sırtında saman taşımak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kazançlı bir adım atılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında saman taşımak gördüyseniz:

  • Mükemmellik potansiyeli taşıyan konular kendini gösterebilir.

Kahve falında sırtında saman taşımak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında samanlık yakmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına inanılır.

Kahve falında samanlıkta fare görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde saman görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında buğday saman görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak deşarj olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saman içinde yumurta görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında yanmış saman görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir