AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta yangın görmek

Kahve falında samanlıkta yangın görmek

Kahve falında samanlıkta yangın görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında samanlıkta yangın gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Kahve falında samanlıkta yangın görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında samanlık yangını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samana basmak şöhret ve itibar kazanacağına, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saman samanlık görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samanlık yakmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sağlığının yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek vefa göstereceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ot saman görmek karşılıksız bırakmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde saman görmek anlaşmalardan cayılacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir