AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta yılan görmek

Kahve falında samanlıkta yılan görmek

Kahve falında samanlıkta yılan görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, güzel günler yaşayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında samanlıkta yılan gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Kahve falında samanlıkta yılan görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ata saman yedirmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak saman görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında koyuna saman vermek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalda saman görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saman çuvalı görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında samanlık yakmak geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük saman görmek yeni kararlar alınacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir