AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyuna saman vermek

Kahve falında koyuna saman vermek

Kahve falında koyuna saman vermek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, helal lokmalar yiyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işarettir.

Kahve falında koyuna saman vermek gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Kahve falında koyuna saman vermek büyük bir üne sahip olunacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında samanlıkta oturmak büyük zararlardan kurtulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında evinde saman görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalettir.

Kahve falında saman temizlemek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına inanılır.

Kahve falında sırtında saman taşımak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evde saman görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Kahve falında samanlığın yıkıldığını görmek sağlığının geri geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir