AnaSayfa / Genel / Kahve falında samanlıkta fare görmek

Kahve falında samanlıkta fare görmek

Kahve falında samanlıkta fare görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında samanlıkta fare gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında samanlıkta fare görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çıkmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz saman görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Kahve falında samanlıkta saklanmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında samanlıkta yumurta toplamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda saman görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak üzücü olaylar yaşanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında samanlıkta yumurta görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında balya saman görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir